Goede doel

Femme is, net als jij geïnteresseerd en nieuwsgierig. Ze toont betrokkenheid bij zaken die er toe doen. Ze draagt graag haar steentje bij om de wereld een stukje beter te maken. Daarom steunt ze bij ieder event een daaraan gekoppeld goed doel. 10% van de totale opbrengst van de Première gaat naar het goede doel. Doelen die ons allemaal aangaan en waar we ons mede verantwoordelijk voelen.

FEMME heeft gekozen voor de Stichting Lezen & Schrijven, opgericht in 2004 door Prinses Laurentien van Oranje. Een stichting tegen laaggeletterdheid. Een stichting die scholing biedt aan bijna 2,5 miljoen volwassen Nederlanders. Zij hebben moeite met lezen en schrijven en leiden daardoor vaak een geïsoleerd leven. Het doel van de stichting is dat iedereen in Nederland kan lezen en schrijven. Mensen zijn dan weer zelfstandig en doe weer mee in de maatschappij.

Een goed doel dat raakvlak heeft met Deventer. Want zeg nou zelf, Deventer Boekenstad kan niet accepteren dat er mensen wonen die dit lees- en schrijfgeluk niet gegund is. Daarom steunt FEMME dit mooie doel. Van iedere ticket en iedere bijdrage tijdens de Première op 15 september 2017 gaat 10% naar de Stichting Lezen en Schrijven. Een mooi gebaar van ons allemaal!

meer informatie lees je op www.lezenenschrijven.nl
FOTO'S