Vivians 3 boekentips voor deze zomer
juli 5, 2017
Vivians 3 steden-trip-tips!
juli 20, 2017

FEMME ontmoet Annelies Toebes: Powervrouw, ondernemend en succesvol

FEMME presenteert: Annelies Toebes, en Annelies presenteert FEMME de Première! Op 15 september kletst deze leuke dame de avond aan elkaar als presentatrice!

Wie is deze Powervrouw?
Annelies Toebes, een ondernemende Deventerse van 34 jaar. In 2015 won ze de landelijke titel ‘Secretaresse van het Jaar’. Dat jaar gaf ze interviews af voor onder andere FAB magazine, Libelle, People Business en Nederlands Dagblad en was ze voor de uitblinkerslunch te gast op Paleis Noordeinde. Inmiddels werkt ze als communicatie adviseur. Annelies is getrouwd en moeder van Florian (7) en Manuel (3). In haar vrije tijd maakt ze muziek en acteert ze in korte films en lokaal theater. Zo was ze in 2016 als Pilatus te zien in The Passion Deventer.

Kortom een veelzijdige vrouw met lef! Ze is enthousiast en staat altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. FEMME is trots dat ze als presentatrice de première op eigentijdse manier succesvol maakt.

Waarom deze rol?
Annelies: “In de première van FEMME komt zoveel samen waar ik energie van krijg. Om te beginnen de locatie. De entourage van de Lebuïnuskerk is betoverend. De kerk staat in hartje Deventer. Deze stad is in mijn hart gekropen vanwege het hoge creatieve en karakteristieke gehalte. FEMME is eigentijds en verrassend. En ik laat me zo graag verrassen. Jij ook? Ik verheug me op de ontmoeting met humor, een goed verhaal, kunst en jou als ondernemende vrouw. Met veel plezier presenteer ik op vrijdagavond 15 september 2017 …. FEMME Inspiratie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FOTO'S