Silke-van-der-Velde-jurkenhuren.nl-
Durf keuzes te maken
mei 23, 2017
Help de vicieuze cirkel van laaggeletterdheid te doorbreken
juni 23, 2017

Toen Vivian mij vroeg een blog over mezelf te schrijven zat ik letterlijk met mijn handen in het haar. Waar word ik warm van en wie heeft mij geïnspireerd? Daar heb ik nooit zo bij stil gestaan. Mijn eerste reactie was; ik doe eigenlijk elke dag mijn uiterste best. Waarom ik dat doe? Geen idee! Maar daar vul je geen blog mee. Vivian heeft me echt aan het denken gezet.

Ik ben een pragmaticus. Ik kijk en luister veel naar mensen en daar probeer ik uit te halen waar ik zelf wat mee kan. Wat het beste bij mij past. Bij ten Kate flowers & decorations ben ik de spin in het web en regel veel rondom onze events. Talloze taken liggen op mijn bordje, behalve dan het echte creatieve werk – het bloemschikken zelf -, dat laat ik graag aan mijn collega’s over. Hoe het bij andere bedrijven gaat heeft altijd mijn buitengewone interesse gehad. Hoe kan ik het morgen nog beter doen dan vandaag?

Bij mijn vorige werkgever, Piet Zoomers, was ik PA van de directie heb ik veel opgestoken. Niet alleen in mijn werk, maar ook het bedrijf en de nauwe samenwerking met o.a. Piet inspireerde mij enorm. Middenin de operatie van een boeiend bedrijf. Daar heb ik nog elke dag profijt van.

Bij ten Kate is elke dag anders! Samenwerken met verschillende partijen als het kan hectisch en met druk erop, heerlijk vind ik dat. Als het eindresultaat dan top is, dan kun je toch ook niet anders dan blij zijn en je vol overgave weer storten in weer een volgend boeiend en bloeiend project.

Inspiratie krijg ik ook van sporten, gezellig tafelen met vrienden of heerlijk shoppen. Het allerbelangrijkste is mijn vrolijke dochter van twee. Daar geniet elke dag het meeste van.

Eigenlijk heb ik het beste uit twee werelden en dat is wat mij inspireert.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FOTO'S