Silke-van-der-Velde-jurkenhuren.nl-
Durf keuzes te maken
mei 23, 2017

Wens van de gedachte!

Toen ik in 2008 startte als ondernemer bevond ik me in een totaal nieuwe zakelijke omgeving. Ik moest dus op zoek naar ondernemend Deventer. Ik kreeg in het begin platvoeten van netwerkbijeenkomsten om veel ondernemers en vooral klanten te ontmoeten. Ik had vijfhonderd visitekaartjes laten maken, dat zou wel genoeg zijn. Ik moest zichtbaar worden in mijn nieuwe omgeving. ‘Doe vooral een gekleurde outfit aan dan val je op en tip; begin met twitter!’.

Na mijn snuffelperiode kwam ik tot de conclusie; niet het kaartjes uitwisselen maar een interessant verhaal in combinatie met eigentijdse, geïnteresseerde mensen blijven je bij. En oh ja; vergeet een gezonde dosis humor niet!

Nu, na negen jaar zelfstandig ondernemerschap, levert betrokkenheid en een sterk netwerk de gewenste oogst op. Ik heb de leukste job van de hele wereld! Ik geniet van ieder project dat ik mag coördineren en organiseren. Waarom? Omdat ik mensen om me heen heb verzameld waarmee ik samen tot een geweldig resultaat kom én waarmee het een feest is om mee te werken!

Door dit netwerk en ervaring wordt FEMME – inspiratie werkelijkheid. Op 15 september 2017 ga ik met 500 vrouwen uit Oost-Nederland mijn droomavond beleven. Een trendy en stijlvolle première in de Lebuinuskerk in Deventer waar beleving en inspiratie voorop staan. Een avond voor álle eigentijdse en moderne vrouwen die net als ik verrast willen worden door goede verhalen van Powervrouwen en die geïnteresseerd zijn in muziek, cultuur en elkaar.

Ieder FEMME event wordt daarnaast gekoppeld aan een goed doel. Want je kunt pas echt genieten van het leven als je niet alleen kansen pakt maar ze ook terug geeft aan anderen!

In de komende tijd lees je bij FEMME-inspiratie nog veel meer inspirerende blogs van vrouwen die een goed verhaal hebben en die andere inspireren met wat ze doen. Via de website www.femme-inspiratie.nl, facebook en instagram FEMME-inspiratie blijven we je inspireren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FOTO'S